Klik op de foto
voor een vergroting.

Omdat er wat wijzigingen hebben plaatsgevonden kloppen de foto's niet meer met de vakjes
De stacaravans zijn allemaal al op leeftijd, maar het interieur is opgeknapt naar de maatstaven van deze tijd. Zo ligt er in iedere stacaravan  een laminaatvloer en zijn er moderne meubels geplaatst. En elke stacaravan heeft zijn eigen thema, dus het zijn geen saaie standaard inrichtingen !

Wilt u wel uw eigen beddengoed ( lakens, slopen ) meenemen ?
Wij zorgen voor kussens en dekbedden in de stacaravans.

U heeft de keuze uit de volgende 5 verschillende stacaravans :

Klik op de stacaravan in deze kolom om meer te lezen over de betreffende stacaravan en wat foto's
  Stacaravan 1 (SC1 ZEBRA)

Deze stacaravan in Zebra style heeft een heerlijk ruime woonkamer met slaapbank en keuken, slaapkamertje met stapelbed, ruime douche met toilet en een slaapkamer met 2-persoonsbed. Ruime tuin en terras met hardhouten  tuinmeubelen.De stacaravan biedt slaapruimte tot 6 personen.
 
  Stacaravan 2 (IBIZA)
Een stacaravan met een luchtig zomerse uitstraling. Met frisse kleuren ingericht. Lekker ruime woonkamer met bankstel ( geen slaapbanken ) en eetkamerset.
Slaapkamer waar Boedha over je waakt met boven 1-persoons en onder 2- persoonsbed. Ingerichte keuken en uiteraard kabeltv. Op het terras leuke tuinmeubels. Slaapruimte max.4 pers.
 
  Stacaravan 3 (SC3: STRAND EN ZEE )
Een woonkamer met bank ( geen slaapbank ) en eetkamerset. Met een slaapkamertje met 2-persoonsbed, een klein slaapkamertje met klein stapelbed  Ook is er een klein toilet en kleine douche.
Staat op het grote kampeerveld maar met eigen tuin en uitgerust met tuinmeubelen.

Deze stacaravan heeft max.5 slaapplaatsen.
 
  Stacaravan  4 (SC4: OUT OF AFRICA)
Deze stacaravan,
waar je je in Afrika waant, heeft een lekker ruime woonkamer, met een 2-pers. slaapkamertje en 2 kleine kamertjes met stapelbedden. Toilet en kleine douche aanwezig. De blokhut naast de stacaravan biedt slaapplaats aan 2 personen, Heerlijke grote tuin met leuke tuinmeubels. Slaapruimte voor max 8 pers.
 
     
Pablo Software Solutions
VERHUUR STACARAVANS

./minicamping.html
./tariefmini.html
./boerderij.html
./stacaravan1.html
./stacaravan2.html
./stacaravan3.html
./stacaravan4.html
./stacaravan.html
./prijslijststa.html
./beschik.html
./huisregels.html
./index.html
./route.html
./contact.html
./Gambia.html
Als toegift hebben we nog in de aanbieding het verblijven in een echte oldtimer toercaravan ( voor de kenners een Constructam ), die op het gewone kampeerterrein staat ( meestal nr.1 ). Kosten : 32,50 /nacht excl. toeristenbelasing 1,45 / nacht en reservering 5,- bij gebruik met 2 personen, auto en stroom. Aanbod is beperkt vanwege plaats op het kampeerterrein dus gewoon even informeren wilt u er gebruik van maken.

Hier volgt informatie in geval van corona maatregelen m.b.t. huren van stacaravans.
BIJ HET VERLATEN VAN DE STACARAVAN AAN EINDE VAN DE HUURPERIODE MOET MEN DE STACARAVAN SCHOON ACHTERLATEN EN HET SANITAIR DESINFECTEREN.