Pablo Software Solutions
 
HUISREGELS VOOR VERBLIJF OP
Minicamping Terra Promessa
AANMELDEN EN BETALEN

Iedere gast dient zich bij aankomst aan te melden ( ook de medekampeerders ) bij het kantoortje bij de ingang en af te rekenen van het aantal nachten dat men op de camping verblijft. Overnachten op de camping mogen alleen zij die ingeschreven staan. Ook betalen bij voorkeur aan het begin van uw verblijf.

BEZOEKERS

Bezoekers van de gasten zijn welkom, maar dienen zich alvorens naar het kampeerterrein te gaan, zich te melden bij de receptie. De auto's van de bezoekers moeten op de parkeerplaats geparkeerd worden.

VOERTUIGEN EN REGEN

Onder droge omstandigheden mogen de kampeerders hun auto meenemen naar het kampeerterrein, alhoewel de voorkeur uitgaat naar het parkeren buiten het kampeerterrein. Komt u na 23.00 u. aan, dan moet u de auto parkeren op de parkeerplaats.
Onder regenachtige omstandigheden of als er veel regen voorspeld wordt, wordt het kampeerterrein afgesloten voor auto’s en moeten alle auto’s buiten het kampeerterrein geparkeerd worden.

STILTE EN RUST

Tussen 23.00 u. en 8.00 u. houden we van stilte en rust op de camping .Houdt hiermee rekening als u nog gezellig wilt genieten van de lange avond en het buiten zitten.
Ook overdag wordt het op prijs gesteld als u uw radio, tv  of andere geluidsbronnen op een zodanig geluidsnivo stelt zodat uw medekampeerders het niet als overlast ervaren.

HUISDIEREN

Het is verplicht huisdieren ( vnl. honden ) aan de lijn te houden en buiten het terrein uit te laten. Ruimt u a.u.b. zelf op wat uw hond “per ongeluk” heeft laten vallen.

DOUCHE/WASMACHINE

Het gebruik van de douche kost € 0,50 of € 1,- ( u hoeft geen apart muntje hiervoor aan te schaffen ) en de douchebeurt duurt ongeveer 5 of 10 minuten.
Wilt u gebruik maken van de wasmachine dan dient u een muntje te kopen voor € 3,-.
Bij de wasmachine hangt een gebruiksaanwijzing die u verder op weg helpt uw was te doen.


HYGIENE

We vragen u vriendelijk om het terrein en het sanitair netjes schoon te houden en niet te beschadigen.Gebruik toilet en douche zoals u thuis uw sanitair gebruikt. Kijk voor u het sanitair verlaat even achter u of u niets vergeten bent en/of geeft het een kleine schoonmaakbeurt zodat de volgende gebruiker het weer netjes aantreft.
Het is niet toegestaan in de sanitairgebouwen te spelen of zich daar onnodig op te houden.
Wilt u tijdens de schoonmaakbeurten het sanitair even tijdelijk niet gebruiken, dan gaat het schoonmaken makkelijker en sneller.


ELEKTRA

Alleen diegenen die vooraf hebben aangegeven stroom te willen ( en daarvoor ook betaald hebben ) mogen stroom afnemen. Het maximale gebruik is 4 Amp. ( 880 Watt ). Het gebruik van piekbelastende apparaten wordt afgeraden ( dus geen Senseo ’s of snelkokers ).
Bij overbelasting zal de stroom uitvallen en kost het de veroorzaker € 5,- voor het opnieuw inschakelen.
Controleer overigens ook uw eigen installatie alvorens u denkt geen stroom te hebben.

AFVAL

Uw afval dient u zo veel mogelijk te scheiden in de daarvoor bestemde containers ( glas / papier / plastik/ blik/ etensresten/restafval ), we proberen zo min mogelijk duur restafval af te voeren. Groente en fruit afval en brood mag u ook zelf bij de dieren voeren.
Zij zijn er gek op, maar ruim de vaak plastic verpakkingen wel graag mee naar de plasik afvalcontainer.
Kampeerders met een chemisch toilet kunnen deze legen in de put tussen het stenen gebouwtje en het aanrecht.
Even naspoelen met de slang. Dus niet legen in het toilet!


BRANDGEVAAR

Het is niet toegestaan een kampvuur te houden i.v.m. brandgevaar. Wilt u barbecuen dan moet u de nodige voorzorgsmaatregels in acht nemen te voorkoming van brand of schade aan de grasmat.
Rondom en in het sanitairgebouw is roken verboden i.v.m. opslag van gasflessen.

AANSPRAKELIJKHEID

Minicamping Terra Promessa aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor diefstal, persoonlijk letsel of schade opgelopen tijdens uw verblijf op de camping.
Ten aanzien van de trampoline wordt u geacht zich aan de regels voor het gebruik te houden ( zie aparte vermelding ) om letsel te voorkomen.
Het spreekt vanzelf dat wanneer u schade veroorzaakt aan de eigendommen van minicamping Terra Promessa dat u dit meldt en deze dient te vergoeden.BEDANKT VOOR UW AANDACHT EN IK WENS U EEN AANGENAAM VERBLIJF OP MINICAMPING TERRA PROMESSA,

Wilma van der Weele


./index.html
./minicamping.html
./tariefmini.html
./boerderij.html
./route.html
./contact.html
./Gambia.html
./stacaravan.html
./prijslijststa.html
./beschik.html
./huisregels.html
./voorwaarden .html