Pablo Software Solutions
./index.html
./minicamping.html
./tariefmini.html
./boerderij.html
Komt u van uit het noorden dan volgt u v.a. Rotterdam de borden richting Middelburg ( N57 ).
U rijdt dan via het eiland Voorne Putten en Goeree Overflakkee naar het eiland Schouwen-Duiveland.
Aan het eind van de Brouwerdam ( nog steeds N57 ) volgt u de borden Scharendijke naar links.In Scharendijke blijft u op deze hoofdweg doorrijden ( dit is namelijk de Elkerzeeseweg !), steeds rechtdoor, ook bij de rotonde bij de molen. U ziet inmiddels het plaatsje Elkerzee.

Komt u vanuit het oosten dan volgt u de N59 via Zierikzee. U blijft de N59 volgen tot er een afslag naar rechts komt met Scharendijke op de borden. U blijft de borden met Scharendijke volgen ( als u op de Zwaardweg rijdt moet u aan het eind van de weg op de Delingsdijk naar links en gelijk weer naar rechts, dit is de Elkerzeeseweg ! ) tot tenslotte ook Elkerzee op de borden vermeld staat. Rijden totdat u Elkerzee nadert.
Nadert u Elkerzee vanuit Scharendijke, dan rijdt u door Elkerzee tot de laatste boerderij aan de rechterkant, Elkerzeeseweg 60, en slaat de boerderij en minicamping op.


Komt u van de kant van Zierikzee, dan ziet u bij het inrijden van Elkerzee de boerderij en minicamping gelijk aan de linkerkant na de eerste drempel en slaat u dus linksaf het erf op.


Graag bij het kantoortje bij de ingang uw aankomst melden middels de grote bel of de afstandsbel ( drukknop bij de deur van het kantoortje ).

ROUTE

Minicamping Terra Promessa is makkelijk te vinden, maar om u een beetje te helpen volgt hier een routebeschrijving vanuit verschillende uitgangspunten
./route.html
./contact.html
./Gambia.html
./stacaravan.html
./prijslijststa.html
./beschik.html
./huisregels.html
./voorwaarden .html